Klantenservice

Contact

De klantenservice van ons staat u graag te woord voor vragen en advies! Wij zijn te bereiken via telefoon, WhatsApp, Facebook, e-mail en de webshop. Onze contact gegevens vind u hier.

Algemene voorwaarden

Ook Minicar-Parts heeft algemene voorwaarden.

Bestelling & Levering
Heeft u vragen over uw bestelling. Wellicht vind u hier al het antwoord. En anders kunt u natuurlijk ook nog gewoon contact met ons opnemen.

Betaling
Wij bieden verschillende mogelijkheden om veilig te betalen.

Retourneren en ruilen
Is uw bestelling niet in orde of bent u er niet tevreden over? Geen probleem. U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen of een vergelijkbaar, geschikter product uitkiezen.
► Zie hier de pagina voor informatie over het retour sturen of ruilen van producten.

Privacy
Minicar-Parts heeft uw persoonlijke gegevens nodig om bestellingen te kunnen versturen en om met u te communiceren. Wij bewaren die in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Garantie
Wij verkopen een hele hoop producten. Alleen producten waar iets mis mee is willen wij niet verkopen. Blijkt je product dus onverhoopt defect te zijn geraakt, dan kun je er van uit gaan dat we dit op gaan lossen. Op alle producten bieden wij 1 jaar garantie op fabricagefouten. Dat betekent dat het product bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen het jaar. Is dit wel het geval, dan gaan wij het product kosteloos vervangen.