Betaalmethodes

Betaalmogelijkheden Minicar-Parts

 

IDEAL
Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank! 

Vooruitbetaling
Vooruitbetalen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Minicar-Parts overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Ons rekeningnummer van de Rabobank is:
IBAN: NL80RABO0302269045

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben verwerken wij de bestelling nog dezelfde dag. 

Creditcard betaling
Wij bieden ook de mogelijkheid om met een creditcard te betalen. Met uw creditcard kunt u makkelijk en wereldwijd betalen. Ideaal voor internationale transacties. 

PayPal betaling
PayPal is een online systeem waarmee u snel en makkelijk internetaankopen kunt betalen. Ook bij Minicar-Parts kunt u met uw PayPal account bestellen! 

Bancontact
Voor onze klanten uit België hebben wij de Bancontact / Mister Cash bankbetaalmethode. Hiermee kunt u betalen vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving. 

Contant / Pin
U kunt bij ons in Hoevelaken langs komen aan de balie zonder een bestelling te plaatsen via de webshop. Neem wel even contact met ons op of uw gewenste artikelen op voorraad zijn. U kunt betalen met de Pin of met contant geld.